Ervaring en opleidingen

Ik heb de afgelopen decennia veel opleidingen en trainingen gevolgd. Deze waren allemaal gericht op coaching bij persoonlijke en professionele ontwikkeling en communicatie. Ik heb ervaring opgedaan in het begeleiden van teams, professionals, binnen het onderwijs, bedrijfsleven, de zorg en topsport. Onderaan deze pagina is mijn actuele CV te downloaden. 

 

NLP Coaching

Ontdek de kracht van NLP coaching en transformeer je leven. Als International Master Practitioner in de kunst en wetenschap van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) help ik je om beperkende overtuigingen te doorbreken, zelfvertrouwen op te bouwen en je doelen te bereiken. Samen ontgrendelen we je volledige potentieel en creëren we een pad naar persoonlijke en professionele groei.

 

Systemische Coaching

Vind balans en helderheid met systemische coaching. Door gebruik te maken van familieopstellingen en systemische benaderingen, brengen we onbewuste patronen en dynamieken aan het licht. Dit proces helpt je om diepgewortelde issues te begrijpen en op te lossen, wat leidt tot duurzame veranderingen en een dieper begrip van jezelf en je relaties.

 

Transactionele Analyse

Transactionele Analyse (TA) is een krachtige methode in coaching die zich richt op de communicatie en interacties tussen mensen. Het biedt inzicht in de patronen van denken, voelen en handelen die vaak onbewust zijn.

 

Mediacaching: Verstandig Omgaan met Sociale Media

In een tijdperk waar sociale media een integraal onderdeel van ons dagelijks leven zijn, is het cruciaal om jongeren en professionals in het onderwijs te begeleiden bij het verstandig gebruik ervan. Bij mediacaching draait alles om het bewust en verantwoordelijk omgaan met de diverse aspecten van sociale media, zonder de valkuilen en gevaren uit het oog te verliezen.

Ervaring en opleidingen