Zoomm Training en Coaching 

Keurmerk professioneel begeleiden: ST!R

Ik ben als coach aangesloten bij ST!R, het keurmerk voor professioneel begeleiden. Meer info hierover is te vinden op www.stir.nu  Op mijn contactpagina  zijn de gedragscode en het competentieprofiel te downloaden.

Individuele coaching

Ik ben gespecialiseerd in de individuele  coaching van personeel in het onderwijs, de zorg, topsport en het bedrijfsleven. In het intakegesprek dat ik met een medewerker voer, onderzoek ik in hoeverre de doelen van de leidinggevende en de medewerker 'matchen'. Ik stel tevens vast hoeveel gesprekken er nodig zijn om deze doelen te bereiken en wat de wederzijdse verwachtingen mogen zijn. De leidinggevende ontvangt een intakerapportage met offerte. Na afloop van het traject vindt er een evaluatiegesprek plaats.   

 

Een krachtig en compleet pakket

Als coach combineer ik de kracht van NLP, Transactionele Analyse en Systemische Coaching om diepgaande en duurzame veranderingen te faciliteren. Met NLP help ik cliënten beperkende overtuigingen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Transactionele Analyse biedt inzicht in communicatiepatronen en relaties, waardoor cliënten effectiever kunnen interacteren. Systemische Coaching richt zich op de dynamiek binnen systemen zoals families en teams, wat bijdraagt aan holistische oplossingen. Daarnaast ben ik als Nationaal Mediacoach gespecialiseerd in begeleiding in het effectief en verstandig omgaan met sociale media. 

Tarieven individuele coaching:

 • Medewerkers onderwijs- en zorginstellingen
  -Vrijblijvend online intakegesprek: gratis
  -Coachgesprek 75 minuten: € 187,50
  -Cochgesprek online 60 minuten: € 110-.
 • Medewerkers bedrijven
  -Vrijblijvend online intakegesprek: gratis
  -Coachgesprek 75  minuten: € 265-.
  -Cochgesprek online 60 minuten: € 155-.
 • Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.