Zoomm Training en Coaching 

Plezier en motivatie

Ik vind het geweldig om als coach dagelijks mensen te mogen begeleiden bij het behalen van hun professionele en persoonlijke doelstellingen. Ik doe dit na 20 jaar nog altijd met veel plezier. De coachtrajecten die ik verzorg zijn afwisselend en activerend. Ze zorgen voor blijvende positieve veranderingen in je leven en op de werkvloer. Met mij kies je voor voor professionaliteit, in een positieve sfeer!

Erkende en gecertificeerde opleidingen

Omdat ik het belangrijk vind om ook mezelf te blijven ontwikkelen, heb ik meerdere coach- en NLP opleidingen gevolgd. De meest recente zijn de NLP Master opleiding (erkend door de NVNLP, internationaal gecertificeerd NLP Master), de Nationale Opleiding Mediacoach in 2021 en de opleiding Erkend Coach bij de Hogeschool Inholland, eveneens in 2021. Meer info over de door mij gevolgde scholing vind je op mijn Linkedin pagina. 

Keurmerk professioneel begeleiden: ST!R

Ik ben als coach aangesloten bij ST!R, het keurmerk voor professioneel begeleiden. Meer info hierover is te vinden op www.stir.nu  Op mijn contactpagina  zijn de gedragscode en het competentieprofiel te downloaden.

Individuele coaching

Ik ben gespecialiseerd in de individuele  coaching van personeel in het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. In het intakegesprek dat ik met een medewerker voer, onderzoek ik in hoeverre de doelen van de leidinggevende en de medewerker 'matchen'. Ik stel tevens vast hoeveel gesprekken er nodig zijn om deze doelen te bereiken en wat de wederzijdse verwachtingen mogen zijn. De leidinggevende ontvangt een intakerapportage met offerte. Na afloop van het traject vindt er een evaluatiegesprek plaats.   

Tarieven individuele coaching:

 • Medewerkers onderwijs- en zorginstellingen
  -Vrijblijvend online intakegesprek: gratis
  -Coachgesprek 75 minuten: € 187,50
  -Cochgesprek online 60 minuten: € 110-.
 • Medewerkers bedrijven
  -Vrijblijvend online intakegesprek: gratis
  -Coachgesprek 75  minuten: € 265-.
  -Cochgesprek online 60 minuten: € 155-.
 • Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW. 

Tarief coachtraject schoolleider, met subsidie Vervangings- en Participatiefonds

 • Schoolleider
  -Vrijblijvend intakegesprek: gratis
  -Maatwerktraject: € 2582,50 ex BTW, 80% vergoed door VFPF

Trainingen: 

Ik heb ook veel ervaring met het verzorgen van trainingen voor teams in  het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Ik werk doelgericht, met duurzame resultaten. Dit kan alleen na een goed intakegesprek, heldere verwachtingen en concrete doelstellingen. Voorbeelden van thema's in mijn trainingen zijn: effectieve team-communicatie, het ontwikkelen van de professionele cultuur, plezierig en effectief samenwerken. Ik verzorg ook trainingen voor teams met meer specifieke vragen.Maak gerust een vrijblijvende afspraak, zodat we in een gesprek kunnen vaststellen wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.